Artikelbild

Så väljer du köpare

Uppdaterad för 3 månader sedan ·

Ibland kan det vara svårt att välja rätt köpare. Kennlar och privatpersoner som säljer hundar utgår oftast från olika saker. Vissa tycker att det är bra att hunden ska bo i villa på grund av trädgård och större utrymme. Vissa föredrar att köparen bor i lägenhet för att de anser att man går ut med hunden oftare än att bara släppa ut den i trädgården.

Det finns många olika faktorer som väger in när en säljare väljer köpare. Det varierar mycket från person till person. Vissa kräver att man har referenser eller haft en hund tidigare.

En del säljare letar efter vissa svar som de föredrar på sina frågor. När en köpare kontaktar dig så svarar de på frågor som vi har valt ut, vilka är baserade på ett antal parametrar som vi vet är viktiga för många kennlar. Där kan du få del av en hel del fakta om individen som vill köpa din hund, men du bör självfallet även ställa andra frågor till köparen så att du känner dig nöjd.

Alla som vill köpa en hund via skaffahund.se måste logga in sig på hemsidan och verifiera sin identitet genom Mobilt BankID. Därigenom registreras personnummer, adress, m.m., vilket möjliggör en större kontroll och säkerhet. Säljaren kan enkelt kontakta köparen för eventuella frågor.

Vidare kan du också enkelt kommunicera med köpare via vår meddelandefunktion, där du kan ställa frågor som är relevanta för ett eventuellt köp.


Senast redigerad för 3 månader sedan
Skriven av André Andersson