Artikelbild

Dog News - Sveriges största hundblogg

Uppdaterad för 3 månader sedan ·

Dognews.se, en ständigt växande samlingsplats för hundintresserade från hela norden, där läsare aktivt medverkar till innehållet. Från hundälskare till hundälskare.

DOG NEWS hundblogg startades av Susann Olhage som en informationskanal om rasen Pomeranian, som ligger Susann varmt om hjärtat. Ganska snart upptäckte Susann att läsarna gillade nyhetsartiklar om hund och Dognews.se föddes och inriktar sig på att återge hundnyheter från media. DOG NEWS har sedan start år 2007 ständigt vuxit och har som rekord haft som mest 34 836 unika besökare under en dag. Alla artiklar är länkade till källan förutom de som är självupplevda eller upplevda av någon av läsarna.

Vilka är vi?

DOG NEWS ägs idag av Håkan Olhage och skrivs av tre personer samt gästbloggare, alla med gedigen bakgrund inom hund. Hundägare, hunduppfödare, hundexperter och hundcoacher.

Dognews.se erbjuder sina läsare gratis läsning på bloggen, facebook, twitter och instagram. Det finns något för alla, våra sponsorer delar varje vecka sina erbjudanden och kampanjer till läsarna och sponsrar med generösa vinster i våra omtyckta tävlingar.

Prenumerera gratis på DOG NEWS

Håll dig uppdaterad med vad som händer i hundvärlden. Läsarna kan prenumerera på artiklarna och får då ett email med senaste artikel varje gång som Dognews.se uppdateras. Prenumeration görs i höger meny och är helt gratis och kan avslutas när som helst.

Tipsa oss

DOG NEWS är till för alla hundälskare - vi tar tacksamt emot tips på hundnyheter och annat som rör hund, vi publicerar gärna läsarbilder på era hundar, skicka tips och bilder till [email protected]


Senast redigerad för 3 månader sedan
Skriven av André Andersson