Artikelbild

Hund24

Uppdaterad för 3 månader sedan ·

Hund24 Logo

Hund24

Hund24 har på kort tid blivit en av landets mest lästa hundbloggar. En förklaring till att bloggen tilltalar den stora massan av hundägare är sannolikt den inkluderande approach som ligger till grund för sajten.

Istället för att snöa in på sin egen hundras och sina hundar har nämligen de bägge skribenterna på Hund24 valt att ta sig an hundägandet i ett bredare perspektiv. För hur fantastisk man än må tycka att ens egen ras är, finns det ju så många ytterligare underbara hundraser där ute! Hunden är dessutom ett fascinerande djur i stort som förtjänar all uppmärksamhet den kan få.

Personerna bakom Hund24

Hund24 drivs av makarna Elin och Sebastian Liljegren, två djurälskare med lång gemensam erfarenhet av hundägande. På sajten blandas produktrecensioner och produkttester där bäst i test utses i olika produktkategorier med faktabaserade artiklar, spännande intervjuer och mycket mer.

Sebastian är den som skriver merparten av inläggen i bloggen, och det är också han som har längst och mest erfarenhet av hundägande. Även Elin har dock sedan makarna för snart nio år sedan skaffade sin första gemensamma hund varit väldigt aktiv inom såväl hundsporten som föreningslivet.

Tillsammans har de nu tagit på sig uppgiften att informera såväl befintliga hundägare som presumtiva sådana om hundägandets olika aspekter samt tipsa om de bästa nya hundtillbehören på marknaden.


Senast redigerad för 3 månader sedan
Skriven av André Andersson