Säljs av

Hund

Naala
Reg.nr. ej angivet
Ledig

Upphämtning

Kan tidigast hämtas
Redan idag!

Bichon havanais

14000 kr

11 veckor gammal
Inga kvar
1 tik kvar
Renrasig
Sällskapshund
Väldigt liten

Beskrivning
Jag och min äldsta dotter som är 18år bestämde oss för att köpa en valp. Vi är en familj på 5, men detta skulle bli vårt projekt eftersom min yngsta dotter på 6år och min man inte är djurvana. Min man gick med på det men han skulle inte behöva ta något ansvar för valpen.

Vi började söka på raser och bestämde oss för Bichon havansis efter ett tag fann vi en kull och fick till svar att det fanns en valp kvar. En liten söt brunhårig valp med vit mage. Vi åkte och besökte och blev kära. Skickade filt med vår doft och började boa inför hennes ankomst med nya bilder på underverket plingandet i telefon i takt med att hon växte. Vi längtade.

Naala kom. Vår älskade söta goa valp. Vände upp och ned på våra liv - men vaknätter, lek och allt som hör valptiden till. Dock blev min yngsta dotter rädd för vassa små valptänder som gärna nafsar av kliande tandkött och behov av att känna både vid lek och kel. Så pass att vi nu är uppdelade i huset. Vi inser med värkande hjärtan att detta inte kommer att fungera då barnen måste gå först därför behöver vår älskade Naala en ny familj som är beredd på valperiod och allt vad det innebär. Det gör så ont för vi älskar henne därför kommer jag välja familj med stor omsorg så hör bara av er om ni vet vad en valp innebär och är beredda på det.

Vaccinerad. Nästa vaccin beräknas om några veckor.
Veterinär Besiktigad utan anmärkning 200508
Avmaskad.
Chipmärkt.

Säljs av

Hund

Naala
Reg.nr. ej angivet
Ledig

Upphämtning

Kan tidigast hämtas
Redan idag!

Liknande annonser

Fingeravtryck

Undvik bedrägerier
För att minska risken för bedrägeri är det viktigt att träffa hunden i dess hemmiljö. Se även till att kolla veterinärintyg och hundens registrering hos Jordbruksverket vid köpestillfället.

Rasinformation

Sällskapshundar

Bichon havanais

Läs mer