Säljs av

Hund

Linus
Reg.nr. ej angivet
Ledig

Upphämtning

Kan tidigast hämtas
Redan idag!

Blandras: Stövare, Finsk Lapphund, Border Collie, Schäfer

2000 kr

4 år gammal
1 hane kvar
Inga kvar
Blandras
Sällskapshund

Beskrivning
Linus är en snart 5 år gammal blandrashane (Stövare, Schäfer, Border Collie och Finsk Lapphund) som varit i min ägo sedan september 2019 och jag söker nu ett nytt hem till honom på grund av att han inte går ihop med min andra hund Cisco (hans bror), han är kemiskt kastrerad den 5/2-20.

För att ta hand om Linus ska du ha god hund vana, inga småbarn. Han ska vara den enda hanhunden i hemmet, katt får du däremot gärna ha, han älskar katter.

Lite information om Linus olika laster.
- Känner han sig rädd/hotad reagerar han med aggressivitet (detta var bara ett problem tills han lärde sig att lita på mig och har avtagit med tiden).
- Han gör utfall och skäller på andra hundar under promenader.
- Han skäller tvångsmässig på ljud utanför huset/lägenheten (har avtagit något sen jag fick honom).

Ställer du dig skeptisk till något av dessa beteenden så hör INTE av dig! Fullt förtroende till din egen förmåga att arbeta och /eller leva med med dessa problem krävs.

I övrigt så är han supermysig och älskar att ligga nära en i soffan. Han protesterar högt när man går men har inga problem att vara ensam i någon timme.

Ring för mer info

Säljs av

Hund

Linus
Reg.nr. ej angivet
Ledig

Upphämtning

Kan tidigast hämtas
Redan idag!

Liknande annonser

Fingeravtryck

Undvik bedrägerier
För att minska risken för bedrägeri är det viktigt att träffa hunden i dess hemmiljö. Se även till att kolla veterinärintyg och hundens registrering hos Jordbruksverket vid köpestillfället.