Säljs av
Schäfer
5000 kr
Brun &
Svart färg
Stor storlek
Inte allergivänlig
3 veckor gamla (2019-01-30)
Renrasig
1 hane & 6 tikar kvar
Beskrivning

Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin. Lorem ipsum har varit standard ända sedan 1500-talet, när en okänd boksättare tog att antal bokstäver och blandade dem för att göra ett provexemplar av en bok. Lorem ipsum har inte bara överlevt fem århundraden, utan även övergången till elektronisk typografi utan större förändringar. Det blev allmänt känt på 1960-talet i samband med lanseringen av Letraset-ark med avsnitt av Lorem Ipsum, och senare med mjukvaror som Aldus PageMaker.

Varför använder vi det?
Det är ett välkänt faktum att läsare distraheras av läsbar text på en sida när man skall studera layouten. Poängen med Lorem Ipsum är att det ger ett normalt ordflöde, till skillnad från "Text här, Text här", och ger intryck av att vara läsbar text. Många publiseringprogram och webbutvecklare använder Lorem Ipsum som test-text, och en sökning efter "Lorem Ipsum" avslöjar många webbsidor under uteckling. Olika versioner har dykt upp under åren, ibland av olyckshändelse, ibland med flit (mer eller mindre humoristiska).

Hundar kvar
Hanar
1 av 1
Tikar
6 av 6
Upphämtning
Kan tidigast hämtas
om 1 månad
Rasinformation
Vall-, boskaps- och herdehundar
Schäfer

Schäfer hunden har man kunnat spåra tillbaka till 600-talet. Från början hade schäfern ett ursprung från olika typer av hundar som användes som vakthu...

Andra har även tittat på