Personuppgiftshantering

Vi värnar om våra medlemmar, vilket innebär att vi alltid ser till att samla in och använda dina uppgifter med hänsyn till din integritet.

För att vi ska kunna ge dig tillgång till våra tjänster, till exempel ge dig möjlighet att lägga upp annonser, eller kontakta försäljare så kräver vi verifiering med Mobilt BankID, vilket vi använder vid inloggning.

Om du vill ha mer detaljerad information om hur vi behandlar dina uppgifter, så får du mer än gärna kontakta oss så svarar vi på alla frågor.

Vi ser till att dina personuppgifter är skyddade, och att behandlingen följer gällande dataskyddsregler, våra interna riktlinjer och rutiner.

Vem är personuppgiftsansvarig?

Skaffa Hund Sverige AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vad för uppgifter samlar vi in om dig?

Vi samlar personnummer, och frågar efter e-postadress, det är för att värna om både din, och andras säkerhet när ni använder Skaffa Hund AB tjänster.

Vad är lokal lagring av data och cookies, och hur använder vi det?

Vi använder oss av lokal lagring av data, vilket innebär att olika typer data lagras lokalt på din enhet (t.ex. dator, mobiltelefon eller surfplatta) via din webbläsare. En typ av lokal lagring av data är cookies. Lokal lagring av data kan till exempel innehålla användarinställningar, information om hur du har surfat, vilken webbläsare du använder och vilka annonser eller reklam som har visats för dig. Sådana uppgifter kan användas för att personifiera innehåll och funktioner i våra tjänster i syfte att göra ditt besök anpassat och meningsfullt för dig.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi kommer att behandla dina personuppgifter under så lång tid som är nödvändig med hänsyn till ändamålet med behandlingen. Det innebär att olika uppgifter kommer att sparas olika länge. Vissa uppgifter måste vi spara under längre tid för att uppfylla våra lagstadgade skyldigheter.
 


Senast redigerad